سلام دوستان
در این بخش قصد دارم در ارتباط با ساخت نرم افزارها و پروژه های درسی که طبق "معماری سه لایه" پیاده سازی می شوند،آموزش کوچکی را برای دوستان بگزارم.
لازم به ذکر می باشد که خود من جدیدآ با این شیوه برنامه نویسی آشنا شدم و انتظار دارم با ایجاد فضایی برای بحث به اطلاعات خودم و دوستان بیافزایم.
قصد دارم ابتدا به توضیح و تشریح معماری سه لایه بپردازم و بعد به همراه دوستان یک پروژه کوچک که طبق معماری سه لایه می باشد تهیه و در اینجا برای اعضای محترم قرار داده شود.
همه این مراحل گام به گام و قسمت به قسمت برای دوستان گزاشته میشود و منتظر نظر های صمیمانه شما هستیم.
بهتره همین جا تعریف معماری سه لایه (چند لایه) که از ویکیپدیا پیدا کردم را بخوانید:
معماری چندلایه (در مهندسی نرمافزار) برای آسانتر نمودن پردازش رایانهای بکار میرود. این گونه معماری برای توصیف و تشریح فرایندی بکار میرود که در آن درجهای از تفکیک میان اجزای گسسته بدست آمده باشد. این تفکیک توسط یک یا چند پیشکار نرم افزاری اعمال میشود. مثالی از آن کاربرد میان افزار برای افزایش بهرهوری خدمات دادهای میان یک کاربر و یک پایگاه دادهها میباشد. همچنین ممکن است از این عبارت با عنوان معماری n-لایه یاد شود. بیشترین شکل استفاده آن در حالت معماری سه-لایه میباشد.
این تعریف حالت کلی دارد، در آموزش ها به توضیح و تشریح آسانتر و واضح تری از معماری سه لایه می پردازیم.
موفق باشید
آرمین ازگمی